Helppous yllättää
Possunpihvit sinappikastikkeessa, pinaattia ja paahtoperunoita

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.

Ainesosat

600 g g perunaa peruna
(yleisperuna, esim. Jazzy)
oliiviöljyä oliiviöljy
suolaa suola
400 g g porsaan pihvejä porsaan pihvi
(ohutleike)
1 rkl rkl punaviinietikkaa punaviinietikka
1 rkl rkl sinappia sinappi
(väkevä)
2 kpl kpl laakerinlehteä laakerinlehti
2 dl dl kermaa kerma
4 palaa pala pinaattia pinaatti
(pakaste, sulatettuna)

Possunpihvit sinappikastikkeessa, pinaattia ja paahtoperunoita

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(49)

Valmistus

  1. Pese perunat ja laita ne kuorineen uunivuokaan. Jos ne ovat kovin isoja, puolita perunat. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja rouhi perunoille suolaa. Paahda 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia tai kunnes potut ovat kypsiä.
  2. Sulata pinaatti ja puristele siitä ylimääräinen vesi pois, laita sivuun odottamaan. Suolaa porsaan pihvit molemmin puolin.
  3. Lorauta grillipannuun tilkka oliiviöljyä ja lämmitä se kuumaksi. Paista porsaan pihvit ruskeiksi molemmin puolin, nosta sivuun lautaselle. Lisää pannuun etikka ja sinappi sekä laakerinlehdet, laske lämpöä. Lisää kerma pannuun ohuena norona kaapien pannun pohjasta kaikki maut mukaan. Keitä puoli minuuttia, tarkista suolan määrä ja lisää sitten pinaatti. Kiehauta vielä kerran. Lisää lopuksi pihvit pannuun ja rouhi päälle reilusti mustapippuria.
  4. Kun perunat ovat paahtuneet kullanruskeiksi ja kypsiksi, nosta vuoka uunista. Tarjoa pihvien ja sinappikastikkeen kera.