Sitruunainen hedelmäpiiras

Sitruunainen hedelmäpiiras

VaikeusasteHelppo
Valmistus45 min

Valmistus

  1. Sulata margariini. Laita keksit muovipussiin, sulje pussi tiiviisti ja hienonna keksit mahdollisimman hienoksi muruksi naputellen ja rullaillen kaulimella niiden päältä. Voit myös hienontaa keksi tehosekoittimessa. Kaada keksimurut kulhoon. Hienonna rosmariini ja lisää joukkoon. Sekoita sulatettu margariini joukkoon.
  2. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan (halkaisija n. 24 cm) tiiviiksi kerrokseksi, tee piiraalle myös pienet reunat. Anna pohjan jähmettyä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia.
  3. Sekoita vegaaninen levite, vaniljasokeri ja tomusokeri sähkövatkaimella tasaiseksi. Pese hedelmät, puolita ja poista kivet.
  4. Nosta pohja varovasti vadille. Levitä päälle täyte sekä hedelmät ja vadelmat. Voit koristella piirakan muutamalla rosmariinin lehdellä.

Sopivat reseptit